Endnu en begravelse er forbi. Kisten bæres ud til ” Om lidt bli’r her stille ” med Kim Larsen. En smuk sang, og nok en af de mest spillede,og diskuterede begravelses sange. Jeg elsker den!

Jeg citerer ” om lidt bli’r her stille , om lidt er det forbi , fik du set det du ville , fik du hørt din melodi … om lidt om lidt , er vi borte…. vi ses måske igen”. Du fik en rigtig smuk afsked !

Kære Simon , jeg håber du fik hørt din melodi. Jeg håber du nåede mange af de ting du drømte om, selvom dit liv blev alt for kort.

På et tidspunkt, blev din vej meget stejl, og du kom til at sidde fast på toppen. Men du var elsket, og det håber jeg du vidste.

Tak for alle minderne vi har sammen, alle de sjove stunder, de er omend endnu mere vigtige, at huske på nu.

Jeg syntes pludselig her er meget stille. Den der larmende stilhed,der altid kommer  i forbindelse, med sorg.

Tankerne flyver rundt, og jeg kan tage mig selv i at tænke ” kan nogen venligst stoppe det larm i mit hoved” .Det er nok sådan, jeg bedst, kan beskrive det. Men ved heldigvis, at der nok, skal blive mere ro…. med tiden.

Jeg sender al min kærlighed til min søsters børn, der har mistet deres far. Deres lillesøster, Simons søstre, og ikke mindst Simons forældre.

Deres liv, er for evigt forandret nu. De skal nu til, at lære, at leve med smerten, og tilpasse sig et liv, han aldrig mere, bliver en del af.

Det bliver hårdt, men vi mennesker kan klare så meget mere, end vi tror vi kan. Jeg ved de klarer den. Os de dage, hvor der bliver rigtig rigtig stille ….

Farvel Simon ✟ Dine 3 smukke børn, lever videre i dig ♡♡♡