Hej, jeg hedder Dorthe, blandt mange andre kælenavne. Jeg er lidt af en spræller basse, og taler helst om de ting, andre kun tænker.


Jeg er 44 år(nu 46), og bosat i Hjørring. Jeg har en søn på 16 år(nu 18). Jeg har boet i Horsens i 23 år, men valgte at flytte tilbage i 2013, efter dødsfald i familien i 2012.

I sidste kvartal af 2012, mistede vi pludseligt vores far, vores onkel, en olde, og til sidst vores bror, over en periode på ca. 3 1/2 måned. Herefter blev vores ene søster multi syg, og vi var tæt på, at miste hende i 2015. I 2016 mistede vi vores stedbror, og nogen gange føler jeg naturligt nok, at jeg bliver “kvalt ” i min sorg. Sorgen har ændret mig, og jeg forsøger stadigvæk her 5 år efter, at lære mit nye jeg at kende.

Der er gode dage , og så er der lorte dage ! De fleste mennesker, er så bange for, at tale om sorgen, og de konsekvenser, der faktisk følger med. Det er meget individuelt, hvordan man takler sorg, men der er visse ting, der går igen, når man mister. Jeg VIL gerne, tale om det. Jeg har brug for, at tale om det !

Vi kommer alle til, at miste.Det er eksistentielle livsvilkår, og jeg vil gerne forsøge, at hjælpe andre, med at turde det samme. Da jeg ingen tabuer har, snakker jeg ublufærdigt, om ALT ! … og jeg mener ALT !

Jeg føler, det er vigtigt, at man som menneske forsøger, at tale om vigtige livsomstændigheder, da de ellers hurtigt bliver et TABU! Det er tydeligt, at vores samfund lider, under disse tabuer. Jeg taler også meget, med min egen søn, om døden. Det kan virke makabert, men jeg mener, det er en vigtig del, af forældrerollen. På mange måder, forsøger jeg virkelig, at være den’ jeg selv manglede, da jeg var ung.

NB ! jeg bander mega meget, og så har jeg en tendens til, at blande dansk og engelsk sammen, både når jeg taler, men os når jeg skriver.

Hvor underligt, det så end måtte lyde, så foregår megen, af min tankevirksomhed på engelsk, dog kan dette tilkobles, at jeg som 17 årig, flyttede til Cambridge UK – faktisk elsker jeg, at tale engelsk. Desuden, har jeg utrolig mange engelsktalende venskaber, som jeg har dannet, via sociale medier. Jeg har derfor også, af samme grund valgt, at min IG konto, primært foregår på Engelsk.

Året 2017 blev endnu et år, fyldt med sorg ! I August blev min søsters x- mand, på tragisk vis, stukket ihjel.

3 uger efter, dør min stedmor gennem 41 år. 3 Måneder senere, dør hendes lillebror juleaften. Jeg har opgivet, at blive ved med, at opdatere dødsfald i familien!

Jeg tror døden, er blevet min tro følgesvend !

Jeg har heldigvis også, fundet ud af, at jeg kan bruge min blog, som et redskab til, at komme af med alle de tanker, der fylder i mit hoved. Tanker, jeg simpelthen bliver nød til, at få ud. Desuden er det en god måde, eller mulighed for, at ” hjælpe”, så mange mennesker, som muligt.

Jeg er flittig bruger, af de sociale medier. Jeg er utrolig begejstret, for Instagram. Denne platform, bruger jeg også, som en del af mig blog. Hvis du har lyst, kan du finde mig, på nedenstående medier ↓↓