Syv dage senere… Suk, jeg synes de her første 7 dage, er gået langsomt, og alligevel hurtigt.

 

Dag.1 Operationsdagen, temmelig træls

Dag 2. Brækkede mig hele dagen

Dag. 3 Sov det meste af dagen

Dag. 4 Endelig, der var godt vejr, så jeg sad ude i haven i 5 timer

Dag. 5 Total møg dag, havde sindsygt ondt hele dagen, og kunne ikke, finde en måde, at ligge på, så jeg kunne slappe af

Dag. 6 Havde en god eftermiddag, fik endda lavet mad, uden Viggo’s hjælp

dag. 7 Jubiii, i dag har vi været ude, og handle – hold kæft jeg har savnet det. Bare det, at komme væk fra lejligheden.

Men, alting har en pris.

Efter, vi havde handlet, var mit knæ, og underben dobbelt størrelse. Vil lige sige, at det har det været hver dag, og det er desværre en, af de ting der følger med, at jeg de næste 3 måneder, kan hæve meget op i det opererede ben. Det gør det selvfølgelig ikke, mindre trælst, men det er bare sådan det er.

Så nu tænker jeg, at resten af dagen mere eller mindre, bliver tilbragt på sofaen, med benene højt.

Dagens udsigt: Tæer, *bare* tæer….Nå, ja, og knæskaller 

          Alle dem, der synes det er sjovt, at gå med krykker, ræk hånden op

Krykker eller ej…… hold kæft, jeg gider det ikke. Jeg blive så irriteret. Bare det, at skulle sidde i bilen 10 min. da vi skulle i Netto. Det gør ondt, at sidde almindeligt. Så jeg glæder mig faktisk til, at jeg kan sidde helt almindelig, på en stol igen.

Jeg glæder mig helt vildt til, om et halvt år, så er jeg nok nogenlunde *mig selv* igen