8. Oktober Organdonationsdag

Den sødeste Sygeplejerske, klar med råd & vejledning

*Over 400 mennesker i Danmark, står på venteliste til et organ. Har du taget stilling til, om du vil være organdonor ? Er du i tvivl, så få svar på dine spørgsmål i uge 40. Det er muligt både i Hjørring, og i Thisted* Kilde http://rnhnordjylland.rn.dk

Altså, i dag da jeg skulle have taget, mine månedlige blodprøver, stod der en sygeplejerske på Hjørring Sygehus.

Det var faktisk umuligt, at overse hende, hvilket var fantastisk, for hun stod der, fordi det i dag, er den første danske Organdonationsdag ♥

Der var et bord, linet op med kage, kaffe, te mm. Desuden havde hun små armbånd, balloner, og andre sjove accessories. Selvfølgelig skulle jeg over, og tale med hende. Jeg undlod kage, men fik en helt masse sjove accessories bla. dette armbånd ↓

Selvfølgelig, har jeg taget stilling !

Der vil i denne uge, være muligt at få råd, og vejledning omkring, at bliver organdonor. I Hjørring vil man kunne møde personalet  Tirsdag & Torsdag fra 10 – 14.

Jeg synes det er så vigtig, at få taget stilling, da vi alle kan komme til, at stå i en situation, hvor vi enten selv har brug for, at modtage et organ, eller en situation, hvor vi kunne være med til, at give andre livet tilbage.

Jeg har taget stilling, for mange år siden, og jeg ved, at når min søn snart bliver 18 år, er han klar til, at blive organdonor ♥

Altså, nu er det her faktisk en sadel beskytter, men jeg gad ikke lige, hente min cykel… haha

Du kan læse, eller genlæse et af mine andre indlæg her ↓

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2018/03/02/min-sidste-vilje/