Arghhh, nogle dage, kan jeg nærmest få lyst til, at smadre en masse ting. Det er afmagt. Det er vrede, og frustration over, hvor meget jeg savner mig. Ja, du læste rigtig. Kan man godt savne, sig selv, ? Ja !

Jeg savner tiden før. Jeg savner mit gamle liv… fra før. Jeg savner bare tiden før. Jeg savner bare MIG !

Jeg savner, på rigtig mange måder, mit liv i Horsens. Ikke, at det var perfekt, slet ikke. Men, det var et godt liv !

Jeg talte, med min mangeårige ven Chris, den anden dag, og vi kunne egentlig godt, blive enige om, (os helt uden, at jeg tvang ham eller noget haha), men vi kunne godt, blive enige om, at ALT ændrede sig i mit liv, fra den dag, min far døde.

De efterfølgende 6 år, har været fyldt med *lort på lort*, begravelser, sorg, stress, skader – alt hvad der kan gå galt, er gået galt. Eller, altså jeg har ikke, smadret min bil fx. så det er selvfølgelig positivt. Det er os vildt positivt, at vores søster ikke, mistede livet, til trods for, at hun har været meget tæt på, op til flere gange. Jeg er meget taknemlig !

Min søn er selvfølgelig, det mest ubetingede positive i mit liv, os selvom han til tider, er en teenage- spasser ( sorry Viggo du ved, at du er det bedste i mit liv) men, jeg er jo os en mor – spasser ind imellem, så det går nok lige op.

Men, det der med den vrede. Det kommer nogen gange snigende, ligeså stille. Den der, ulmende totale vrede.

Inde i mit hoved, har jeg faktisk, smadret min lejlighed, MINDST en million gange, men det er det, der er så godt med sindet, meget af det vi mennesker tænker, bliver kun ved tanken.

Jeg har selvfølgelig lært, med årene, at det er der’ jeg så skal gå en tur, eller høre de første 5. sekunder af 14.000 forskellige sange.

Nu har jeg jo heldigvis os, fået en kondi cykel.

En *mother fucker* vredes maskine ! Det hjælper faktisk utroligt godt, at cykle sådan en 10 – 16 km tur. Man sveder os meget, så det er lidt en win win situation, for jeg skal jo forsøge, at være på forkant, med min kommende hofteoperation. Når, jeg bliver vred, og irriteret over det (jeg orker ikke helt, den operation), så er det bare op på cyklen….

Jeg har faktisk os gejlet den lidt. Jeg har fået klistermærker hos Quint.dk, måske finder jeg, på noget andet gejl, for ligesom at gøre det mere hyggeligt, at se på den. Det er jo ikke, det aller fedeste, at have til, at stå i sin stue.

Jeg er knap så vred bagefter, nok bare mere, lidt træt…..

Nogle gange, er det nok os bare den træthed, der fylder min sjæl, på alle måder. Det er den træthed jeg får, fordi jeg godt ved, at min sorg rejse, er en rejse, som jeg ikke, har en afbudsforsikring til.

Det er rejsen, man helt vildt godt bare, vil hjem fra igen. Det er en rejse, som jeg skal være på, resten af mit liv, og det er nok det, de fleste i sorg, hader allermest !

♡Rejsen Der Aldrig Ender♡