De sølle rester af bålet hahaha…. pis !

Nå, men egentlig synes jeg, at Sct. Hans er ret hyggelig. Når jeg får snøvlet mig færdig til, at komme afsted.

I går tog jeg til Tversted Strand – kl 21.30. Det startede kl 19.00, såååå det var da megt godt ramt ! hahaha…. men, hovedsagen var, at jeg kom ned, og så den smukke solnedgang.

Selvfølgelig, ville jeg egentlig gerne, ha’ set HELE bålet, hørt tale, og sunget – det gør jeg da bare næste år så, måske….

åh, jeg elsker de der sommeraftens, solnedgange !

Da jeg havde været nede på stranden, gik jeg op til båd pladsen – Tversted Bjærgelaug. Vores far, var med til, at starte Bjærgelauget, så der er mange minder, i det bette bådhus. Selvfølgelig skulle jeg ind, og sludre lidt, og ha’ mig, en kop kaffe.

Mens, vi sidder og taler, kommer fars ven Erik,  med den sødeste bette harmonika, som jeg får af ham. Jeg elsker musik, men kan ikke spille, på et eneste instrument.

Altså bortset fra ” stille nu”, som jeg kan spille, på min blogfløjte, som jeg har gemt siden folkeskolen ! Det er ikke ligefrem, en kulinarisk musik oplevelse, når jeg finder den frem. Men, det er sjovt !

Den er så fin, og den matcher faktisk mine negle… haha, jeg må skynde mig, at lære, at spille på den !

Jeg tror jeg kommer til, at være en stor harmonika stjerne,,, ehm !

Nå, men inden, jeg kørte hjem, tog jeg alligevel op til far, på kirkegården. Nu var jeg, jo i Tversted, og skulle lige tjekke, hvordan fødselsdags blomsterne, så ud.

Mens jeg står der, kommer der den smukkeste, røde himmel, eller rosa himmel faktisk ! Sådan nogen syn, gør mig helt varm i sjælen, det er så fantastisk. Det giver mig os blandende følelser. Det er så ” beroligende”, samtidig med så smukt, at jeg næsten kan tude over det.

Tversted Kirkegård

Tversted Kirkegård

Månen er oppe, det er helt lyst kl er 23.00 – og så de smukke rosa skyer…smukt!

Jeg føler mig alligevel ret heldig, heldig fordi, jeg har muligheden for, at nyde disse smukke syn, naturen bringer….

∇God midsommer Danmark∇

 

du kan læse, eller genlæse lidt, om vores fars fødselsdag her ↓

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2018/06/19/tillykke-med-foedselsdagen-far-vi-savner-dig/