Hejhej siger BODIL !

Nå, men jeg har fået en ny trøje. Den har min søn købt til mig. Han har jo lige været på Nibe, som jeg, jo os gerne, ville ha’ været !

I stedet, har jeg brugt rigtigt meget tid, på at sidde, og glo på skyer, og været irriteret. Jeg har virkelig forsøgt ikke, at lade mit åndsvage uheld, påvirke mig, men for pokker, det er svært, som i ikke muligt.

Nå, men jeg har brugt meget tid på, at se på skyer. Jeg har jo nærmest ikke kunnet lave andet, end at sidde med benet oppe, og glo.

Jep ! Det ligner min sommer, sårpleje, painkillers, køre til læge, og ligge..

Godt ord igen, for det har faktisk ikke, været helt så dårligt. Der er nemlig, noget særligt, over de smukke sommeraftener. For ikke, at tale og de gul/rosa solnedgange.

Jeg kan sidde i timevis, og se på himmelen, skyerne, fundere, og nyde de smukke syn.

Det er nu ret flot..

Det er helt vildt, så smukt det kan være, det ligner nærmest #theskyismadeoflava

Nå,men tilbage til min nye bluse.

Den betyder jo, ret meget for mig, fordi Victor & hans venner, ALTID kalder mig “Bodil”.

Du kan læse, eller genlæse her lidt om, alle mine “kælenavne” ↓

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2017/09/09/hvem-faen-er-bodil-og-hvorfor-er-hun-saa-kaer/

Desuden synes jeg, at det var impornerende, at han sansede, at købe noget til mig, eftersom, det eneste han havde med hjem derfra, var en mikro lille taske, med meget lidt tøj. Alt andet var væk !

Jeg hørte fra ham, et par gange i løbet af ugen. Ikke meget, men fik da en snap, så jeg kunne se, at han har fået lavet hul i øret #what…

Han har heldigvis, haft det vildt sjovt. Dog, kan han stadigvæk, ikke rigtigt tale. For dælen, der er blevet skrålet igennem….haha !

Hahaha…. han er så træt, ham Viggo !

Lige nu, tæller jeg bare dage, til næste års Nibe !!