Tøsejul 2018

 

 

Endelig er det blevet tid, til den årlige tøsejulefrokost. Det er som altid, en’ af de ting, jeg ser frem til.

I år, var jeg endda, skide heldig. Jeg fik nemlig, en pakke i vores pakkespil. Det held plejer jeg aldrig, at være i besiddelse af. Måske blev jeg os glad, lidt for hurtigt.

I min pakke, var vandregaven. Kunne den for faen, da ikke ha’ vandret hen, til en anden…haha !

Vandre Gaven er en blå dildo, i stearin. Den skal jeg, så gemme til næste år, pakke den ind, og så håbe på, at jeg ikke, får den igen…Det ligner en *smølfe diller*…fnis !

Signe, går som ALTID * all in* når hun holder fest. Hvert år, har hun lige kreeret, et eller andet lækkert. I år havde hun simpelthen lavet de lækreste velkomst drinks, hvor er de flotte !

Jeg var, ligesom sidste år, klædt ud, som et.. tjah* juletræ agtigt noget*. Jeg synes ret godt, om det outfit. Måske, det går hen, og bliver mit * vandre jule kostume*. Altså, bortset fra, at det kun er mig, der skal vandre i det.

Jeg var nød til, at købe den *bette* juleballong, så narre voren er jeg….

Jeg havde lavet et * selfie* skilt – kreativ, som jeg jo egentlig ikke er, men alligevel er lidt. Det kom der, nogle ret hyggelige, billeder ud af, i løbet af aftenen.

Altså, faktisk plejer vi ikke, at bevæge os ned i byen. I år, skulle der ske noget nyt.

Så afsted det gik, til det pulserende natteliv. Ehmmm….der er så ikke, særlig meget puls i Hobro, fandt vi ud af.

Det første sted vi skulle hen, som efter sigende, skulle være godt, var selvfølgelig LUKKET. Vi endte derfor, på et værtshus.

Her havde de dog heldigvis, en jukeboks. Vi fløj op til den, og begyndte, at bestille sange. Vi hørte et par stykker, og så kom der, det mest underlige musik. Jeg blev forvirret, for det lort, havde jeg dælme IKKE bestilt..

Det viste sig, at den var gået i stykker. Hvorfor ikke….så var det vist på tide, at drage hjemad mod Sine igen. Klokken var lort, mange var temmelig beruset, og trætte. Jeg drikker ikke, men synes os, jeg var ved, at være træt.

Det havde været, en skide hyggelig fest, med de skønneste tøser. Vi ses næste år ♥