Søstrene spasser !

Nå, men som jeg skrev tidligere, har jeg for nyligt, været hos min søster, og Olsen. Det var ret hyggeligt, for de skulle jo holde loppemarked. Og vejret var perfekt !

Fredag, mens vi holder loppemarked, skal jeg lige ind i køkkenet efter noget. Jeg må igen, ærligt erkende, at jeg ikke helt fatter, hvad faen’ det er, der sker.

Fordi, der er vildt varmt, er min ben hævet meget op.

Det er sådan noget, man kan døje pænt meget med, når man er “gammel” haha… Eller, hvis man har visse sygdomme. Jeg er både halvgammel, og har forskellige fysiske skavanker, der påvirker hele systemet… sååååå…!

Nå, men jeg har de der, fantastiske ” fly støttestrømper” på. På vej ud af køkkenet, har jeg som altid, rimelig meget fart på.

Kender i det ? jeg når lige , at registrere, at jeg kommer til, at falde, men jeg ved, at jeg ikke kan afværge det ?! FUCK..så ser man bare mig, komme flyvende, gennem køkkenet, og ud gennem døren. Jeg landede på min venstre side, og slog min ankel, og hofte.

Faktisk tror jeg, at de skide ” fly støttestrømper” gjorde, at slaget blev mindre voldsomt. Godt nok, er min ankel tyk, hævet, og grøn blå. Men, jeg tror, det ville ha’ været værre, uden strømperne. Selvom, det gjorde ret ondt, var jeg simpelthen færdig af grin.

Nok mest fordi, Olsen så mig, komme flyvende, og hans øjne var store, som tekopper ! Det tror da fanden.. haha… Et styk flyvende svigerinde !

Nå, men Lørdag, skulle Midnight Blues, spille i Roskilde. Helle, og jeg var med, da vi skulle videre til Jylland, bagefter.

Der var det lækreste vejr, og vi hyggede os gevaldigt. Pludselig, skal Helle forbi Olsens bil, som holder oppe ved scenen.

KLASK siger det, og det eneste jeg ser, er min søsters telefon, der flyver hen af jorden. Min søster ligger lige så lang, hun er. Hun er snublet, over en metalstang.

Selvfølgelig, får hun den stang jaget ind, i sit skinneben. Hendes telefon får os, en masse stenslag. Heldigvis, sker der ikke noget alvorligt. Jeg tænker ” godt jeg snart skal hjem” !

Ingen af os, kommer mere til skade, den weekend. Men, jeg kender mig selv så godt, at jeg ved, at inden, jeg får set mig om, så sker der, et eller andet igen.

Jeg er nemlig født, under en særdeles meget “(u)heldig” stjerne. Det er mine søstre os…..

Hey, hvad skal du lave i weekenden, Dorthe ? Nå, jeg tror bare, jeg skal komme lidt til skade” !