Sidste weekend, var altså virkelig en *Surprice* weekend. Olsen havde fødselsdag Onsdag. Jeg havde fødselsdag fredag, og lørdag skulle jeg til kæmpe *Surprise* fest i Hobro. Søndag blev min søn Victor 18, og min søster 51. Alle de fødselsdage på en uge !

Nå, men tilbage til Bette Niels. Han bliver 50 den 1. December, men hans dejlige kone, ville lige overraske ham, med en bette fest. Vi var da os kun 90 mennesker, sådan ca…

Jeg, har seriøst aldrig, set nogen blive så forskrækket, som da vi alle råbte *surprice.

Personligt tror jeg, at jeg havde pisset i bukserne..haha ! Jeg fik altså lidt ondt af ham, i et kort sekund.

Men, det var virkelig, en hyggelig aften.

Menuen, var nøje sammensat, af alle Niels’s livretter. Lækker mad ! Bortset fra, hvis man er lidt kræsen (det er jeg),men der var hotdogs til natmad, så jeg var glad, haha….

Niels er heldig, at han har sådan en skøn kone, som Sine. De to mennesker supplerer bare hinanden så godt. Det, er det perfekte match, og jeg bliver virkelig altid, så glad i deres selskab. De er begge to, den slags mennesker, som man bare ELSKER.

.                                    

 

Tak fordi, jeg var med til, at dele denne særlige dag med dig Bette ♥