Sine går altid all in, det her var jo genialt fundet på

Sidste weekend, var altså virkelig en *Surprice* weekend. Olsen havde fødselsdag Onsdag. Jeg havde fødselsdag fredag, og lørdag skulle jeg til kæmpe *Surprice* fest i Hobro. Søndag blev min søn Victor 18, og min søster 51. Alle de fødselsdage på en uge !

Nå, men tilbage til Bette Niels. Han bliver 50 den 1. December, men hans dejlige kone, ville lige overraske ham, med en bette fest. Vi var da os kun 90 mennesker, sådan ca…

Jeg har seriøst aldrig, set nogen blive så forskrækket, som da vi alle råbte *surprice.

Personligt tror jeg, at jeg havde pisset i bukserne..haha ! Jeg fik altså lidt ondt af ham, i et kort sekund.

Men, det var virkelig, en hyggelig aften.

Menuen, var nøje sammensat, af alle Niels’s livretter. Lækker mad ! Bortset fra, hvis man er lidt kræsen (det er jeg),men der var hotdogs til natmad, så jeg var glad, haha….

Niels er heldig, at han har sådan en skøn kone, som Sine. De to mennesker, supplerer bare hinanden så godt. Det er det perfekte match, og jeg bliver virkelig altid så glad, i deres selskab. De er begge to den slags mennesker, som man bare ELSKER.

Jeg tror aldrig jeg har set nogen, hoppe så højt, som da Niels kom ind af døren….

Mums, der var en lækker dessert…

Sine og jeg, jeg går altid all in med dress code, når det er deres fester….haha

Verdens dejligste Sally !

Og, verdens dejligeste Sebastian, som er Sines dreng !

Helensens, lækre kvinde,,,,,

Englænderen Antony, tror han hyggede sig i smørhullet…haha

Jeg ved ikke lige, hvad de to har gang i… haha

Jeg var desværre nød til, at køre efter midnat, da jeg jo havde min egen *surprice* fest næste dag. Men rygtet forlyder, at de sidste gik i seng ved 7 tiden. Det har helt sikkert, været en fantastisk fest…..

Fest aber.. haha

 

Tak fordi, jeg var med til, at dele denne særlige dag med dig Bette ♥