Åh ja, i dag er det far’s fødselsdag ♥

Mavepinen er der. Det svingende humør, har været der, de sidste par dage. Alt er, som det plejer, når jeg nærmer mig, en mindedag.

Jeg tog på kirkegården i dag, selvom det ikke, er min yndlingting, at gøre. Bagefter, ved jeg jo godt, at jeg er glad for, at jeg gjorde det.

Det bliver bare aldrig, min yndlingsbeskæftigelse.

På vej ind til graven, ser jeg det her ↓ jeg opdager det faktisk først bagefter, da jeg ser det billede, jeg tog.

Det ligner jo grangiveligt, et hjerte !

Hvad enten, man bare tror, man har set noget, eller ej, så blev jeg glad. Jeg tror meget på små tegn. Jeg ved os, at nogen vil tænke, jaja man ser, hvad man vil se – det kan godt være, jeg har bare oplevet mange ting, der indikerer, at der er mere, mellem himmel, og jord, end vi måske egentlig, vil være ved.

Jeg taler med min søster Helle, og hun siger lyt lige, til den her sang. Det er en sang med “Mike & The Mechanics” – The living years ! Den ramte os lige begge to, men det er ok, at føle sig lidt ramt. For det er en smuk tekst, og for mit vedkommende, får jeg os, en vis dårlig samvittighed.

Besøgte jeg far nok, mens jeg boede i Horsens. Huskede jeg egentlig, at fortælle, ham nok, hvor højt,  jeg elskede ham.

Alle de der tanker, der indimellem sniger sig på, fordi der aldrig, var en mulighed for, at ” sige farvel” !

Den rammer nok lidt ekstra, fordi, vi ikke fik sagt farvel !

Der blev nu så fint. Jeg plejer os, at sidde og ” sludre” lidt, de gange jeg er der. Nogen gange, skælder jeg os lidt ud..

Sorgen forsvinder aldrig. Den er anderledes, men den er der, og det vil den altid være – specielt, sådan en dag, som i dag ♥

Vores kære, skøre, sjove, tossede Fae’. Det her er et’ af mine gamle billeder, af ham. Vi troede ikke han overlevede den urinvejsinfektion. Det gjorde han, og ja han sidder med en øl i hånden… hahaha

 

Du vil ALTID være savnet ♥