For dælen, det er underligt, at vores søn nu er blevet 18 år. Jeg synes næsten lige, han er blevet født. Eller nej, det laver jeg lige om, men hold da magle, 18 år er alligevel, mange år !

Det er underligt, at vide, at han nu skal til, at finde sin plads i *voksen* livet.

Jeg synes lige, han er blevet konfirmeret. Selv med vores børn, går tiden langsomt hurtigt.

Jeg føler en vis uro ved tanken.

En ting, jeg er temmelig glad for er dog, at han nu MÅ køre bil selv. Det er hændt et par gange, at min bil på mystisk vis, er blevet *væk* !

I lørdags, da jeg vågnede ville jeg lige tjekke, min netbank. Barnet var VÆK ! Øjjjj en underlig fornemmelse, men nå ja, han har jo heller ikke brug for, at jeg kontrollerer, alt hvad han foretager sig. Det var bare en underlig følelse.

En’ dag flytter han, og jeg har egentlig dedikeret mit liv, som mor (forhåbentligt det de fleste gør) altså, egentlig meget normalt, men jeg tænker alligevel, hvad skal jeg så finde på !

Eller finde på, er måske så meget sagt, men pludselig vil jeg, når han en dag flytter, få en masse overskudstid.

Tanken er altså meget underlig, at forholde sig til. Men, den er faktisk os lidt skøn.

Ja, ja nu sagde jeg det højt. Min søn ved, at jeg elsker ham, men der kommer jo en tid, i ethvert unge menneskes liv, hvor mor er røvsyg, træls, sur, og meget overgangsalder agtig. Det sted, er jeg vist nok nu, gange 1000. Der kommer os en tid, i enhver drengs liv, hvor de bare er pisse irriterende…haha !

Det er underligt, at tænke på. Da jeg var 18, var jeg lige flyttet hjem fra England, og flyttede direkte til Horsens. Der er selvfølgelig os stor forskel på, om man flytter fordi, man gerne, vil stå på egne ben, eller man flytter fordi, det er vigtigt, at komme væk hjemmefra.

Det var vigtigt for mig, at komme væk hjemmefra. Det var noget med, en stedfar, der ikke var specielt rar.

Jeg var lige fyldt 28, da Victor blev født. Jeg sidder, og tænker tilbage, på alle de ting, der er sket i mit liv, siden jeg var 18.

Han får sgu’ travlt, den unge mand. Men hvor er det fantastisk at vide, at han har et helt liv foran sig, og jeg er taknemlig for, at jeg har haft ham, i de første 18 år af hans liv  – det er jo det der, med børn, de er kun til * låns*….

I søndags, havde jeg planlagt et *surprice* party for ham. Selvfølgelig var barnet syg !

Jeg havde ikke mulighed for, at aflyse, da jeg havde bestilt mad, et par dage før, men det gik lige, selvom Victor ikke kunne spise noget. Vil lige komme med en indskudt bemærkning, Victor spiser ALTID, så det var meget foruroligende, da han ikke rigtigt havde spist siden fredag. Da drengene var gået, gik han da os, direkte i seng igen.

De fleste husker deres 18 års fødselsdag, som det vildeste , Victors var bare *hip hip hurraaa… tillykke med halsbetændelse, og influenza*……Anyways, tillykke med dagen min skat, du vil altid, være det bedste jeg har ♥