Bedst, som vi alle i familien, havde håbet på lidt “ ro”, sker der desværre, noget voldsomt igen.

Vores søster Inger, som for et par år siden, var tæt på, at miste livet, har i går akut, fået amputeret, sit ene ben.

Hun startede tidligere på ugen med, at få massive smerter, i højre ben. Heldigvis, er vores søster ekspert på egen krop, og generelt kroppens funktioner, så hun var hurtig til, at opsøge lægen.

Desværre, blev hun i starten ikke indlagt, men måtte lide hjemme, et par døgn, stadigvæk med massive smerter.

Lige Så stille, forsvandt  ilttilførslen, til højre ben.

Jeg må indrømme, at det har været meget stressende. Både for vores søster, men os for familien, der har stået på sidelinjen.

Vores søster er hjertesyg. Udover, at hun os har diabetes. Jeg tror, jeg roligt kan sige, at vi alle blev kastet tilbage, til 2015 hvor det var ved, at gå så grueligt galt !

Siden hun blev indlagt fredag – har vi alle,været helt rundt på gulvet ! Alle os søskende, har haft massiv kontakt, selvfølgelig os med Ingers mand, Tom.

Jeg tør slet ikke tænke på, hvor svært, det os har været, for hendes børn , og hendes dejlige mand Tom.

I går, tidligt på aftenen, fik hun så amputeret sit højre ben. De der timer, mens vi ventede på svar, har mildest talt været frygtelige.

Tankerne får frit spil i sådan en situation. Jeg havde lige, et tidspunkt i går, hvor jeg tænkte “ jeg magter ikke mere nu”, fordi jeg var bange for resultatet. Jeg var så bange for, om noget gik galt !

Alverdens grimme tanker, har fyldt mit hoved. Hvad nu hvis …. den tanke, har desværre, men logisk nok, fyldt mest.

Men, det gik skide godt !

I dag, havde jeg vildt ondt i maven, inden vi skulle ud på sygehuset. Selvfølgelig os  fordi,  jeg tidligere har set, hvor dårlig hun har været.

Men hey – så sidder, vores skide seje søster i sengen, et ben mangler, og så siger hun “ ja ja, jeg har da tabt 8 kg”, så lidt positivt er der da !

Jeg smiler, helt ind i hjerte lige nu, for jeg mærker hendes kamp gejst, og ikke mindst åbenhed, omkring dette indgreb. Selvfølgelig vil hun opleve dage, der kan være svære, men de gode dage, kommer ikke skidt tilbage.

Det er jo ikke, det fedeste i verden, at få amputeret et ben, men når valget står, mellem liv, og død så er det, en meget nem beslutning, at træffe !

Hold kæft, hvor er jeg taknemlig – og vi har bare, verdens SEJESTE søster ♥

Nu kunne det, være super skønt, hvis vores familie fik lidt ro, resten af det her år. Indtil videre, har det godt nok, budt på megen sorg, og bekymring…