Det er en tilbagevendende begivenhed, at Sine holder tøsejulefrokost. Og sommer fest, og fest, og fest, og fest ha ha ha ..det er ofte de samme piger, der deltager i begivenhederne, som Sine arrangerer, i løbet af året. Heldigvis er jeg os inviteret med.

Er nok mest heldig med, at de skønne kvinder, orker høre på mig… jeg taler nemlig nogle gange, meget ! Eller det gør jeg ikke, jeg synger og danser mindst ligeså meget, som jeg taler….

I år bliver der nok knap så meget dans, men masser af skrål og hoppen på et ben( har jo stadigvæk en brækket tå), det os ok, for i år skulle vi nemlig vinterbade, og det havde jeg aldrig prøvet !

Min første indskydelse var “ ha ha det gør jeg fandme ikke”. Men tanken var alligevel for fristende, det måtte jo prøves !

Og hold nu op, en FED oplevelse.

Jeg er ret chokeret over, hvor “ let” det var at komme i vandet. Jeg havde endda overskud til at synge i vandet!

Meget underligt, men altså jeg kan kun anbefale alle, at prøve det.

Vi var i Hobro hvor Sine bor. Der har de en vinterbadeklub, så vi startede i sauna – i vandet og tilbage til saunaen.

Jeg er ret stolt over, at jeg tog 3 ture i vandet. Der var et par stykker der var i 4 gange – respekt !

Det eneste jeg vil anbefale, er en eller anden form, for badesko. Men der er sikkert os nogen, der gør det uden.

Bagefter gik turen til Sine, hvor vi senere var de “sædvanlige”, til årets julefest.

Der var en masse lækkert mad ( altså det var lækkert det jeg kunne li’) som selvfølgelig var leveret fra Oue køkkenet V/Tina Levorsen.

Mia havde lavet den skønneste Ris a’ la’ mande kage ! Hold nu op den var helt ekstremt god.

Så var der pakkespil, og traditionen tro en masse skøre “ lege”. Det var en rigtig dejlig dag/ aften/nat, som altid. Tak tøser jeg elsker jeres selskab.

For at dette store arrangement kan lykkes, smider Sine simpelthen Niels og børn ud, og så bliver huset ellers lavet om, til en rigtig tøse hybel. Wupti så har Sine plads til 10-15 sovende gæster, og møblerne….  pyt de ryger bare udenfor ha ha ha …. det er intet mindre  end fantastisk.

I år var jeg et “ juletræ” ! Altså jeg havde jo drømt om, at lave et i mit hår, men fordi vi skulle vinterbade, var det ikke den bedste ide. Men så kom jeg i tanke om, at jeg da bare kunne være et juletræ – det eneste jeg ikke havde var stjernen. Pakkerne måtte man os tænke sig til ..

I løbet af aftenen, falder folk fra og det er det fede ved det, at man bare kan gå i seng, og ikke skal til at køre, den lange tur hjem. Der er nu heller ikke mange, der er i særlig god stand, til at køre.

Det minder mest af alt, nok lidt om et hotel faktisk, bare uden roomservice, men det kunne garanteret godt arrangeres – der er nemlig ikke den ting, Sine ikke har tænkt på !

Dagen efter, er der morgenbords hygge, inden vi hver især drager til den del af landet, hvor vi bor.

På vej hjem , får jeg selvfølgelig et stenslag 5 min efter jeg har ramt motorvejen .. Arghhhhh, det satme utroligt! “ det fandme fucking løgn”  – “hvorfor er jeg altid så skide uheldig”!

Det er på mange måder heldigt, at jeg er så “tålle”.Egentlig havde jeg bare lyst til at stoppe bilen, og sparke til noget, men med en’ brækket tå, var det en ganske uhensigtsmæssig løsning.

Men så kom jeg til at tænke på, at nok er jeg ekstremt unaturligt uheldig, på rigtig mange måder, men når man har en ven som Sine, så overskygger det indimellem, de trælse dage.

Tak Sine, fordi du altid gør, så meget for andre ! Er taknemlig over, og føler mig faktisk rigtig rigtig heldig med, at du er min ven !

Glæder mig allerede nu, til næste års tøsejulefrokost. Det er jeg ret sikker på, at alle de andre os gør… tak til alle tøserne for minderne vi fik i 2017 – ser frem til de nye minder vi får, i året som kommer !