Jeg vil lige først sige , jeg ELSKER genbrugsbutikker ! Jeg har brugt disse skønne butikker , faktisk siden den første UFF butik kom til Aalborg. Dengang var det *stedet* hvor man købte sine brugte Levis 501 . Det var virkelig cool .

Nå,men i Hjørring har vi rigtig mange skønne genbrugsbutikker . Jeg er blevet lidt besat af “Frida Kahlo” – hendes stil og hendes personlighed tiltaler mig for vildt . Hun var anderledes.

Hun var efter min mening, vildt meget forud sin tid. Jeg syntes det er tydeligt at se, hvordan hendes stil trender rigtig meget lige nu. Det har den faktisk gjort et stykke tid .

Jeg var så heldig , at finde et helt sæt tøj til den  nette sum af 45 kr. En kjole af ukendt mærke , en skjorte / top i silke fra “Custommade”,et lækkert lyserødt nitte bælte og det skønnest blødeste strikket sjal. Gu’ så glad jeg er.

Nu mangler jeg bare lige at blive kunstner , og Mexicaner … hm ! Arh pyt , jeg nøjes med at være en “look Alike ” – eller egentlig vil  jeg bare fortsætte med at være helt min egen, har altid haft min helt egen ( nogen vil mene specielle ) stil. Jeg går ikke op i hvad andre tænker eller mener. For jeg tør godt bare, være mig!

Da jeg var færdig med min genbrugs runde,  var jeg i den lokale Rema. Her fik jeg den skønneste “Fuck cancer”  t- shirt til 30 kr.

Jeg bliver altid glad, når jeg har mulighed for at støtte et godt formål, og så er det virkelig den mest lækre kvalitet.

“VIVA LA VIDA   & “Fuckcancer” ALTID !