19.700 skridt, blev det til. Det er nok mest danse, hoppe, gynge trin ! Hold nu kæft en FED aften.

Jeg så ikke det første band, der spillede, men hørte det sidste af, Velvet Volume. Et for mig, helt ukendt band.

Bagefter skulle Magtens Korridorer spille. Som altid, leverer de jo en sublim performance !! Jeg tror de er et, af mine yndlings live band, men igen, næsten alt musik, er bare bedre, når man er til koncert.

De er alligevel meget yndlings.

Det kan virke svært, at falde ned efter dem, men så spillede et band, der hedder KELLERMENSCH, heller ikke dem, havde jeg hørt før. Aldrig har jeg oplevet, så specielt et band.

Det var en blanding af klassisk, og virkelig hård rock. Til at begynde med, tænkte jeg… hmm…ARGHH, det er nok ikke lige mig, men hold nu kæft, de var faktisk os vildt fede. Det eneste, jeg synes var lidt sært, var deres tendens til, at smide rundt med mikrofoner på scenen….har aldrig helt fattet, det koncept !

Herefter spillede Carpark north. Det var sgu lidt synd, kort tid efter de startede, fik de tekniske problemer, men så gav trommeslageren en lang solo, og Søren Balsner, havde tilfældigvis fødselsdag, så hele salen, sang for ham. Det var for fedt !

Da teknikken virkede optimalt igen, jamen gu jøsses -jeg har aldrig hørt dem live før – det var en fuldstændig kanon, absolut overfed performance.

Jeg havde slet ikke lyst til, at de skulle stoppe igen, men de gjorde de jo desværre…

Det sidste band der gik på, var nok ikke ,helt mig. Det var et tysk band, der hed LEONIDEN. Måske var jeg bare ved, at være træt i benene, eller bare træt. Jeg besluttede mig for, at tisse af. Man skal tisse meget, når man hopper rundt, som en kænguru, måske er det bare alderen, man ved det jo ikke haha..

og så kørte jeg mod Hjørring !

“HOLD KÆFT JEG ELSKER MUSIK”